[ Etiketler: 2010 | kpss'ye | hazirlananlari | gorelim ]
Konuyu Gönder  Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
ByBlue
Administrator

Üye No: 7
Durum: Çevrimdışı
Karma Puanı: 2

2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
Merhaba arkadaşlar. Hepinizin bildiği gibi 2010 kpss sınavı hem önlisans hem lisans olarak yapılacak. Sınava hazırlananlar kimler bi görelim bakalım. Şimdiden bütün adaylara başarılar dileriz. Kpss hakkında sormak istediklerinizi, sorunlarınızı burada paylaşabilir birbirinizle fikir alış verişi yapabilirsiniz. good
12-04-2009 01:21 PM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
ErkanGok
yeni üye
*

Üye No: 10822
Karma Puanı: 0

RE: 2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
Selam Kpss ciler. Nasılsınız Benim Acizane Bir Sorum olacak. Kpss Calışma Yöntemleri Nasıl Olmalı ? Sizce Bizler Kpss Calışırken Nasıl Bir Yol izlemeliyiz Fikri OlanLar vardır Şimdiden Hazırlık Yapalım Başkalarıda istifade etsin.:)
12-13-2009 10:46 PM
chandra
yeni üye
*

Üye No: 10838

Arkadaşlar, acil bilgi desteğine ihtiyacım var, ilgilenirseniz sevinirim
Ben 2010 yılında KPSS ye ilk defa gireceğim. Fen-Edebiyat (biyoloji)mezunuyum. Biraz araştırma yaptım. Atanmam gereken kadroya KPSS A kadrosundan girebildiğimi öğrendim ancak, diğer A kadroları için hazırlanan özel ikinci sınav benim durumum için geçerli mi, değil mi, öğrenmek istiyorum. Şayet değilse, ben A sınavı kadrosunda olmama rağmen sadece B sınavına girip A dan mı atanacağım? Kafam çok karıştı :)
Ayrıca, KPSS 2010 için açılan kadroları ne zaman nasıl öğrenebileceğiz? Herhangi bir bilgisi olan var mı?
12-14-2009 06:50 AM
not alone
yeni üye
*

Üye No: 10947

linklerdeki sorun ne zaman giderilir?? bilgisi olan yardım etsin
12-17-2009 08:09 AM
lifeanddead
Super Moderator

Üye No: 4628

(12-17-2009 08:09 AM)not alone demiş ki Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.linklerdeki sorun ne zaman giderilir?? bilgisi olan yardım etsin

Arkadaşım hangi linkteki dökümanı indiremiyorsunuz o konuya yazarsanız ya da sağ alttaki rapor tuşunu kullanırsanız daha çabuk yardımcı olabiliriz.

En iyi hükümet hiç hükmetmeyendir.
12-18-2009 10:10 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
lifeanddead
Super Moderator

(12-14-2009 06:50 AM)chandra demiş ki Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Arkadaşlar, acil bilgi desteğine ihtiyacım var, ilgilenirseniz sevinirim
Ben 2010 yılında KPSS ye ilk defa gireceğim. Fen-Edebiyat (biyoloji)mezunuyum. Biraz araştırma yaptım. Atanmam gereken kadroya KPSS A kadrosundan girebildiğimi öğrendim ancak, diğer A kadroları için hazırlanan özel ikinci sınav benim durumum için geçerli mi, değil mi, öğrenmek istiyorum. Şayet değilse, ben A sınavı kadrosunda olmama rağmen sadece B sınavına girip A dan mı atanacağım? Kafam çok karıştı :)
Ayrıca, KPSS 2010 için açılan kadroları ne zaman nasıl öğrenebileceğiz? Herhangi bir bilgisi olan var mı?

KPSS A grubu sınavını şöyle açıklayayım öncelikle KPSS sınavına girersiniz belli bir puan alırsınız. Sonrasında yerleşmek istediğiniz kurum sınav açar(sanırım bahsettiğiniz ikinci sınav bu olsa gerek) ona girersiniz ve eğer kurumunuz mülakat yapıyorsa ona da girmeniz gerekir. Yani üç aşamadan geçersiniz genellikle böyle olur. İstisnai durumlarda mevcuttur. Sizin anlattığınız koşullarda lisans mezunu olarak KPSS A sınavına girmeniz gerekmektedir. Kadroları ve kurum sınavlarını yerleşmek istediğiniz kurum ve ÖSYM'nin sitesinden takip edebilirsiniz. Başarılar.

12-18-2009 10:22 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
lifeanddead
Super Moderator

Celal Bayar Üniversitesi Maliye bölümü mezunu olarak KPSS A grubu sınavına hazırlanmaktayım. Tüm KPSS'ye hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim.

12-18-2009 10:24 AM
kerime
yeni üye
*

Üye No: 11057

2 merhabalar 2010 kpss sınavına lise mezunları girmiyormu???
(En son düzenleme: 12-20-2009 12:03 PM kerime.)
12-20-2009 12:00 PM
lifeanddead
Super Moderator

(12-20-2009 12:00 PM)kerime demiş ki Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.2 merhabalar 2010 kpss sınavına lise mezunları girmiyormu???

Girebiliyor arkadaşım KPSS B grubu sınavına girmeniz gerekmektedir. Yani eylülde yapılacak olan sınava.

12-21-2009 03:23 AM
büyükokyanus
yeni üye
*

Üye No: 11131

Arkadaşlar Merhaba,
Bana KPSS Güncel Hukuk notları gerekli,
Elimdeki kaynaklar 2007-2008 tarihli, değişiklik olan ve dikkat etmem gereken gereken güncel Hukuk (Anayasa, Medeni Hukuk, Ceza Hukuku, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku vs... ) notlarınız varsa paylaşmanızı rica ediyorum
Herkese başarılar diliyorum.... :)
12-23-2009 02:14 AM
[ Etiketler: 2010 | kpss'ye | hazirlananlari | gorelim ]
Mesaj önizleme 

Foruma Git: