Tarih: 09-09-2010, 08:31 AM Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! (Oturum AçKayıt Ol)

[ Etiketler: 2010 | kpss'ye | hazirlananlari | gorelim ]
Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
02-14-2010, 10:00 AM
note RE: 2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
merhaba arkadaşlar.öncelikle hepinize iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.
ben size eğitim bilimleri konusunda danışacaktım.eğ. bil.'ne çalışırken bildiğiniz eğlenceli bi yol var mı ya da daha az ızdırapla kurtarabilrsin dediğiniz bi yol?tabiri caizse bazen dellendiriyo kendileri!!!!ben hayatımda bu kadar gereksiz-karmaşık karışımı bilgiyi bi arada görmedim ama mecburen çalışıcaz işte...14lütfen bana fikrimi değiştirecek bişeyler söyleyinsosşimdiden sağolungamyon
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
05-24-2010, 01:13 PM
RE: 2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
arkadaslar bu sorunun yerı burasımı bılmıyorum ama bı sorum olucak açık lise okuyanlar kpss sınavına gırebılıyormu bılen varsa bana bılgı verırse sevınırım
05-25-2010, 06:23 AM
malesef giremiyor kpss sınavına girmek için en az lise mezunu olmak gerekiyor
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
05-26-2010, 10:47 AM (En son düzenleme: 05-26-2010 10:48 AM bengutetik.)
yeni1 RE: 2010 Kpss'ye hazırlananları görelim :)
selam arkadaslar lısans mezunları ıcın sayılı gun kaldı Allah herkese kolaylık versın umarım ıssız kalmaz ben sımdıden strese gırdım sınavı cok zor olacak dıyorlar ısımız zor gorunuyor benım sorum olacaktı kpss puf noktası soru cozmek mı yoksa konuları ezberlemek mı
anayasa dersı ıcın onere bılecegnız calısma seklı var mı sımdıden saolun
05-26-2010, 12:52 PM
Genel olarak ezberlemek çözüm olmamakla beraber bazı dersler için kaçınılmaz oluyor özellikle belirttiğiniz Anayasa Hukuku dersi için. Ezberlemek lazım başka yolu yok. Kaynak tavsiyesine gelince kaynakların arasında pek bir fark yok öyle büyültülecek kadar. Bu noktada ezberlemek ve soru çözmek en mantıklı olan. Umarım hiçbirimiz işsiz kalmayız.
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
05-26-2010, 11:55 PM
(05-26-2010 12:52 PM)lifeanddead demiş ki: Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Genel olarak ezberlemek çözüm olmamakla beraber bazı dersler için kaçınılmaz oluyor özellikle belirttiğiniz Anayasa Hukuku dersi için. Ezberlemek lazım başka yolu yok. Kaynak tavsiyesine gelince kaynakların arasında pek bir fark yok öyle büyültülecek kadar. Bu noktada ezberlemek ve soru çözmek en mantıklı olan. Umarım hiçbirimiz işsiz kalmayız.

aynen katılıyorum arkadaşım kaynakların hepsi aynı yapılması gereken ezberlemek ve sürekli soru çözmek bilgileri taze tutmak
05-31-2010, 09:28 PM
merhabalar. bende kpss ye gireceğim ama ne yazık ki son bir ay kala hazırlanabileceğim.istatistik mezunuyum. kpss istatistik için hangi kaynaklardan faydalanabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.herkese kolay gelsin.
06-02-2010, 06:21 AM
Merhaba,
Ben bilgi işlem önlisans mezunuyum. Malesef çalışmaya yeni başlıycm ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yardım istiyorum :)
06-02-2010, 08:41 AM
(06-02-2010 06:21 AM)pinar_87 demiş ki: Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Merhaba,
Ben bilgi işlem önlisans mezunuyum. Malesef çalışmaya yeni başlıycm ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yardım istiyorum :)

Arkadaşım dert etmeyin daha önünüzde uzunca bir zaman var. Öncelikle eksikleriniz belirleyin. Bunun için alın bir kaç deneme çözün bakalım eksikleriniz hangi derste daha fazla. Ama sakın olaki deneme çözüp kötü sonuç alınca moraliniz bozulmasın sonuçta yolun başındasınız ve bu sonuç doğal olacaktır. Eksiklerinizi belirlediğiniz derslere yoğunlaşın uzun bir zaman var önünüzde telaş etmenize gerek yok.
07-02-2010, 11:02 AM
arkadaşlar merhaba,ben genel kültür notları indirmeye çalışıyorum ama olmuyor,yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj önizleme 

Foruma Git:

Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
MyBB Mod v2 designed for MyBB